Bij Van der Valk Nederland kun je prima slapen en eten!

Bij Van der Valk Nederland kun je prima slapen en eten!

4 February 2023 Off By Jeanne

Moet je voor je werk het hele land door reizen? Of wil je een nachtje of twee met je partner op pad? Dan kun je prima terecht bij Van der Valk Nederland. De hotels van Van der Valk Nederland, je weet wel, die hotels met de toekan, zijn te vinden op gemakkelijk te bereiken plaatsen en kunnen heel goed dienen als uitvalsbasis voor dagjes weg. Je kunt bij Van der Valk Nederland heerlijk eten. Het ontbijt is altijd weer perfect voor elkaar, net als de lunch. Wil je echt lekker dineren? Kies dan eens voor een van de restaurants van Van der Valk Nederland. Je hoeft hier niet te overnachten, maar dat kan wel.

Van der Valk Nederland heeft een modernisering ondergaan

Weet je nog dat je vroeger wel eens bij Van der Valk Nederland ging eten en dat je dan standaard een bakje appelmoes met een kers erop bij het eten kreeg? Ik hoop niet dat je daar erg aan gehecht was, want dat is niet meer zo. Ook is de sfeer in de hotels en restaurants sinds die tijd enorm veranderd. Je voelt je nog steeds heel erg welkom, maar de sfeer is meer die van een luxe hotel dan die van een goedkoop wegrestaurant. En dan de toiletten… Als je langs een van de vestigingen komt van Van der Valk Nederland, stap dan eens naar  binnen om naar het toilet te gaan. Een balzaal is er niets bij!

Of wil je alles zelf regelen

Het grote voordeel van het verblijf in een hotel is dat je verder nergens over na hoeft te denken. Dat kan voor anderen soms een nadeel zijn. Ben je liever wat meer onafhankelijk? En wil je een midweek of langer weg? Dan raad ik je aan om eens te kijken naar de vele Vakantiehuizen Nederland. Je vindt vakantiehuizen in werkelijk alle provincies in Nederland. In iedere gemeente is wel een vakantiehuis te vinden.

Nederland is mooi!

We zien Nederland niet echt als een vakantieland en toch kun je hier prima vakantie vieren. Je kunt hier schitterende wandelingen en fietstochten maken, steeds weer nieuwe stadjes en streekgerechten ontdekken en vooral: genieten! Ook met kinderen is een verblijf in Nederland vaak een succes. Je kinderen hoeven zich geen zorgen te maken over het maken van vriendjes op vakantie, dat regelt zich vanzelf. Het weer blijft altijd een beetje een verrassing, maar als we iets hebben geleerd van de afgelopen zomer, dan weten we dat het heerlijk kan zijn in Nederland.